vineri, 27 august 2010

Prea multi emo fake-eri = lumea se duce de rapa si eu mor vazandu-i



   Azi am iesit cu o prietena si aproape am murit. Adica nu stiam daca sa rad sau sa plang. De ce? Simplu. Am vazut 3 pusti emo -se credeau emo si nu era niciunul mai mare de 11 ani. Pe bune, chestia asta o ia razna. Se taiau ca prostii cu lama si pretindeau ca emo inseamna Eu Ma Omor. Daca ar insemna asta, de ce ar fi funny sa fii emo? Adica de ce ar fi funny sa te omori? 

   Si nu doar atat. Acei pusti isi faceau ungiile negre, si-au lasat breton in ochi (pe unul dintre ei tata l-a lasat fara breton cand i-a vazut colectia de taieturi aka zgarieturi) si pretind ca asculta rock. Bun, bun. Si ii intrebi ce formatii si iti rasound Ac/Dc (ca asta au vazut la reclama cand au avut concert in Romania) sau toate (ma mir ca pot asculta toate formatiile de rock, pt ca sunt f multe). Ce ma face sa rad e ca daca aud Justin Bieber spun ca asculta si le place - chiar stiu toate piesele X_x. De cand Justin Bieber e emo? 

   O alta timpenie e ca emo sunt satanisti - bine or fi unii. Mi s-a parut amuzant cand unul dintre pusti a zis "si tre' sa tii cu Dracu' ". Abia m-am abtinut sa nu rad. Cred ca daca ar fi intrebat cine e acest "Dracu' " n-ar stii sa raspunda pt ca n-a auzit in viata lui de demoni sau macar de cele 7 pacate capitale.

Am ajuns la concluzia ca pustii sunt nebuni si ca nu are rost sa le explic. Singurul motiv pt care s-ar face emo e ca parintii nu le-au cumparat o masinuta (wow, asta da motiv O_o ). Si parintii lor ar trebui sa fie mai atenti pt ca pustii astia nebuni se vor sinucide din joaca, mai ales ca daca se taie de pe acum.

Si daca cumva vreun astfel de pusti imi va citi articolul desi nu cred, aici definitia curentului emo: 

Vine de la cuvântul englez "emotive" cu prescurtarea emo. Genul și cultura EMO este un trend care adesea promovează hipersensibilitatea. [wikipedia citire]


Asta fiind definitia cea mai usoara si pe intelesul tuturor.

Ce parere aveti despre acesti maniaci? Eu una sunt chiar frustrata, dar si amuzata. Generatie fara encefal.


Un comentariu: