duminică, 20 martie 2011

Teoria lui "poate"

uite ca intr-o zi, vineri seara discutam cu Marmo' si eLLa despre "curtat". Si vorbeam si noi, ca fetele, despre clasica "baiatul ii spune fetei ca o iubeste" si weh, poveste lunga si multa filozofie. Doar ca ideea, in general, e ca e destul de dificil, chiar foarte, sa spui cuiva ca "il/o iubesti" pentru ca apare mereu acel "poate". Te gandesti ca POATE acea persoana rade de sentimentele tale sau POATE ar profita de el sau intr-un caz fericit POATE ti-ar impartasi sentimentele.

Cititorule, daca ti-as spune ca te iubesc, ce ai zice?

Sunt chiar curioasa referitor la aceste reactii. Vreau sa cunosc perspectivele diferitelor persoane asa ca puteti posta vreun raspuns, vreo reactie :d Si ma refer cum ai reactiona tu daca cineva ti-ar spune ca te iubeste :d ca pusesem intrebarea cu "te" si generalizase :-j stiu ca nu ma prea iubeste nimeni pe mine :)) little evil kid >:)

4 comentarii:

  1. Meh, oricine iubeste, toata lumea iubeste intr-un fel sau altul. Gandeste-te cum ar arata lumea daca nu ar exista iubirea. Un studiu facut pe un orfan nou-nascut a dovedit clar ca nu putem trai fara iubire, Kidul a fost tinut intr-o camera avand tot ce ii trebuie, conditii, jucarii and all that shit si primea mancare la timp, o asistenta il verifica periodic, dar nimeni nu i-a aratat afectiune, nu i-a vorbit, nu l-a mangaiat and all that stuff si in scurt timp kidul a murit. Oricine spune ca nu iubeste, minte de ingheata apele.

    Referitor la intrebarea pe care ai pus-o. Daca tu sau oricine altcineva mi-ar spune ca ma iubeste as fi flatata, as zambi si poate as spune 'si eu te iubesc'. Dar asta depinde de persoana care imi spune cuvintele astea si/sau de context / situatia in care ma aflu. Daca imi spune asta doar sa ma faca sa ma simt mai bine, atunci ramane doar zambetul, dar daca vine din inima ii voi raspunde la fel, cu atat mai mult cu cat eu iubesc multa lume si chiar am o retinere, parca nu sunt eu cand spun ca urasc pe cineva. De multe ori aleg sa spun ca ma irita, dar astea sunt detalii.

    Nu stiu cat de la subiect am fost cu asta. :))
    *hug*

    RăspundețiȘtergere
  2. dwah, indispensabila dragostea si bietul copil mort :-| trista faza cu acel copilas, RIP. Si dupa cum se vede, comm-ul mai lung ca postarea :-j e dragut ca pretuiesti sentimentele celor din jur, ca nah, mai sunt si cei care se folosesc sau persoanele imature carora nu trebuie sa le spui ce simti nici un ruptul capului daca nu vrei o lovitura in orgoliu :d
    THX de com >:d<

    RăspundețiȘtergere
  3. No pb, Shuu! :*

    Mda, asta e nasol, sa se foloseasca cineva de tine doar ca sa obtina anumite lucruri. Been there. Mda, mie mi-a prins bine, dar nu suntem toti construiti la fel si am exemplul viu pe langa mine ca persoanele care se folosesc de cineva pot rani mult. (n-am zis nimic nou, stiu. >___>)

    RăspundețiȘtergere
  4. neah, pai e ceva nou, in fiecare chestie e cate o noutate, chiar daca pe moment nu realizezi. punct pt idee >:D< ah, si ma gandisem la o faza :-? najpa si dureros e cand placi o persoana si nu stii cum sa ii zici. Multa lume se confrunta cu problema asta. Cel putin eu cunosc multa lume care "sufera" din cauza asta. Si cred ca cel mai dureros pt acele persoane ar fi sa afle ca persoana pe acre o plac iubeste pe altcineva. M-am gandit serios la asta azi... dwah nusj cum am ajuns la subiectul asta :)) uneori parca nu poti zice cuiva ca placi pe altcineva, cand te intreaba, doar de frica de a nu-i rani sentimentele :-?

    RăspundețiȘtergere